Kontakt
JagaMera
Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen 87
29495 SÖLVESBORG
SVERIGE

E-post: info@jagamera.se
Telefon: 0763906876
  • Sveriges största utbud på luftvapen
  • Ständigt växande sortiment
  • Allt för en lyckad jakt

Om butiken

Bilden ovan på mig är ifrån en av förra årets gåsjakter! En riktigt rolig jaktform! Det blev 30 gäss den dagen....


Lite info om min butik.
Butiken är relativt nystartad, kan man kanske inte tro om man ser utbudet... De produkter jag tänker saluföra kommer att vara bra kvalitativa produkter, med bra priser på, saknar du något? Tveka inte att höra av dig till mig, kan ordna hem det mesta...


Vem är jag, som du handlar av då?
Håkan Olofsson heter jag...
Bor och jagar i Sölvesborg, Blekinge! Jaktbutik/Näthandel är inget nytt för mig, men nu är det helt i min egen regi! Kom på det lite fyndiga namnet JagaMera då jag tycker det är ett passande namn till min butik, lägg det på minnet du kommer att få se/höra det betydligt Mera framöver!

Jag har ALLTID haft ett brinnande intresse av skytte och jakt ända sedan barnsben, det startade i hembygdsgården med luftgevärs skytte när man var i 7-8 års åldern (innan dess var det slangbellan som gällde...) fanns ju inte så roliga prylar att få tag på som det gör idag, för att övergå i fältskytte, följt av ungdomshemvärnet, därefter militärtjänst, sedan blev det jakt och lerduveskytte som blev min hobby/fritidssysselsättning!

Är en flitig utövare av lerduveskytte, är jouransvarig skjutledare på en skytteförening samt lagledare inom Trap-sektionen där sedan flera år tillbaka! Är även en aktiv jägare sedan många år tillbaka, har för närvarande 3 jaktlag igång lokalt på orten där jag bor, jag har även ett stort kontaktnät av jägare runtomkring i landet, många känner säkert igen mig, kanske rent av har handlat av mig tidigare ifrån olika jaktmässor, vilket kanske inte är så konstigt då min senaste anställning var på en lokal jaktbutik i Karlshamn (inga namn nämnda), startar nu upp i egen regi!

För mig handlar det inte om att göra så mycket pengar som möjligt på allt, eller att sälja saker med dålig usel kvalité på, jag håller på med detta för att det är mitt intresse och att jag tycker detta är kul, och kunskap inom området finns det gott om här... ! Så genom att handla era jakt tillbehör av mig kan ni vara säkra på att ni får bra kvalitativa jakt-tillbehör till bra priser, saknar ni något i mitt utbud? Hör av er till mig, det jag inte har inne på webb-butiken det kan jag med stor sannolikhet ordna hem till er! Saluför tex. hela gyttorps utbud men kan ej lagerföra allt nu i början, ni som väljer att handla av mig ger även ert stöd till en liten lokal nystartad butik!

Vi ses kanske på någon jaktmässa där ute så småningom?

Med Jaktliga Skyttehälsningar!
Håkan Olofsson...

Företagets juridiska namn är:
JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen 87
29495 SÖLVESBORG
Drivs som en enskild firma med organisationsnummer: SE7108223376

Företagets telefontider/öppettider är följande:
Måndagar-Fredagar 10:00-18:00
Lördagar 10:00-14:00
Du når mig på följande Tel.nummer: 0763906876

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se

Nyheter
Bushnell Spectator Sport 10X40 Black, Roof Permafocus
Bushnell Spectator Sport 10X40 Black, Roof Permafocus
1.995 kr
Champion Visicolor, 8" Sightin
Champion Visicolor, 8" Sightin
259 kr
Champion Double Reaction Metal Spinner Target
Champion Double Reaction Metal Spinner Target
669 kr
Bushnell Spectator Sport 8x32 Roof Prism Permafocus
Bushnell Spectator Sport 8x32 Roof Prism Permafocus
1.295 kr
Bushnell Equinox Z2 Night Vison 4,5x 40mm
Bushnell Equinox Z2 Night Vison 4,5x 40mm
3.995 kr
Bushnell Forge 2-16x50mm ED German 4 Ultra Illum.
Bushnell Forge 2-16x50mm ED German 4 Ultra Illum.
9.995 kr
Bushnell Nitro 3-18x56mm, German 4 Illum.
Bushnell Nitro 3-18x56mm, German 4 Illum.
8.595 kr
Bushnell Nitro 1-6x24, German 4 Illum. Kikarsikte
Bushnell Nitro 1-6x24, German 4 Illum. Kikarsikte
4.995 kr