Froglube

FrogLube

-Bättre funktion & ett Extremt bra skydd mot rost.

FrogLube är ett giftfritt vapenvårdssystems som på flera punkter kör cirklar runt gamla petroleumbaserade vapenvårdsprodukter, med froglube så slipper du giftiga tunga ångor att andas in vid vapenvården samtidigt som vapenvårdsprodukten bevisligen fungerar mycket bra!

Mängder av tävlingsskyttar har upptäckt det, poliser, specialförband, inte minst Youtube och internet har också upptäckt det, gör gärna en slagning på youtube på Froglube.... 

Tester visar att det bara fungerar.

FrogLube kan med fördel appliceras med fingrarna och man slipper sprida giftiga ångor i omgivningen.

-100 % giftfritt (livsmedelsklassat i USA), lukten påminner om Jenka-tuggummi.

-Rengör enkelt och effektiv pipor och metallytor från bly, krutrester och andra beläggningar.
 
-Ger en smörjande film och ett extremt bra skydd mot rost.

-Förlänger livslängden på vapnet.

-Säkert att använda på känsliga material (plaster & Gummi) som normalt sett inte tål aggressiva medel.

-Bra till airsoft- och luftvapen, skadar inte O-ringar.

-Mängder av användningsområden vid sidan om vapenvård. T.ex. gångjärn, lås och cykelkedjor.

Slutligen för den som tvivlar på produkten och hur bra/dålig den kan tänkas vara så skall det nämnas att Froglubes grundare/uppfinnare är ingen mindre än pensionerade Kapten Larry Lasky från US Navy SEAL.... 

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, luftgevär, luftpistol, pcp, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Nikko stirling, Walther, Umarex, Tasco, Geco, Redfield, GPO,  Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Mora, Benchmade, Helle, Buck Expert, Browning, Norica, Evelox, Browning, Hämmerli, Perfecta, Ruger, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, RWS, Norma, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se