Hoppe´s Boresnake

För dig som inte redan känner till denna alldeles förträffliga produkt så kan jag tala om följande om den!

-Ett av de mest praktiska/effektiva tillbehör som du kan få tag på för en mycket effektiv vapenvård av vapnets pipa!

-Snabbt & enkelt du drar rent loppet på vapnet på 10 sekunder, själv har jag tagit för vana att alltid ha en boresnake med mig ut på jaktpasset/skjutbanan, ryms i en benficka väger ingenting samt tar ingen plats i anspråk.

-Mycket effektivt, loppet blir spegelblankt på en genomdragning, jag har tagit för vana att dra loppet på mina vapen innan jag ställer in dem i vapenskåpet oavsett om man skjutit eller ej, det är så smidigt och lätt.

-Ska man förvara vapnen en lite längre tid eller vill ge pipan en riktig genomkörare kan man med fördel behandla den främre delen av boresnaken med Venom Gun Cleaner och den bakre delen av boresnaken med Venom Gun Oil, du finner dessa produkter att köpa antingen styckvis eller tillsammans till ett paketpris här inne.

-Enkelt underhåll, blir boresnaken allt för smutsig så går den att tvätta, antingen för hand med lite diskmedel eller lägg den i en påse i tvättmaskinen.

-Finns tillgänglig till så gott som samtliga förekommande kalibrar på marknaden, jag saluför hela deras sortiment här inne!

-En riktigt bra produkt som jag verkligen varmt kan rekommendera till er!

   /Håkan Olofsson

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, luftgevär, luftpistol, pcp, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Nikko stirling, Walther, Umarex, Tasco, Geco, Redfield, GPO,  Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Mora, Benchmade, Helle, Buck Expert, Browning, Norica, Evelox, Browning, Hämmerli, Perfecta, Ruger, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, RWS, Norma, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se