Kontakt
JagaMera
Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen 87
29495 SÖLVESBORG
SVERIGE

E-post: info@jagamera.se
Telefon: 0763906876
  • Sveriges största utbud på luftvapen
  • Ständigt växande sortiment
  • Allt för en lyckad jakt

Nikko Stirling

Vi erbjuder er nu Sveriges största utbud från välkända Nikko Stirlings sortiment av kikarsikten/jaktoptik!

Dessutom är detta Nikko Stirling´s senaste kikarsiktes modeller, ej några gamla utgångna modeller, till riktigt bra priser!

GARANTI på samtliga av Nikko Stirlings kikarsikten är lagd till 25 år, då man ej kan erbjuda livstids garanti i Sverige, elektroniken har du 5 års garanti på, med så generösa garanti tider så förstår man snabbt hur prisvärda dessa kikarsikten är!

NIKKO STIRLING

OPTICS FOR SPORT, SINCE 1956

Nikko Stirling grundades för över 60 år sedan av australiensaren Malcolm John Fuller.

Från starten har inriktningen uteslutande legat på tillverkning av kikarsikten och idag erbjuder man något för de flesta ändamål.

Från enklare sikten för entusiaster till högpresterande modeller med mer specialiserade egenskaper för skytte på långa avstånd.

Nikko Stirling har alltid varit mycket lyhörda, följt trender och lyssnat på vad som efterfrågas.

Målet har alltid varit att utveckla kikarsikten som kombinerar kvalitet med prisvärdhet.

-Låt dig inte luras av den låga prisbilden på kikarsiktena från Nikko Stirling!

Titta och jämför gärna med kikarsikten i samma prisklass.

Chansen är stor att du kommer att förstå varför Nikko Stirling ofta anses ge mest sikte för pengarna.

-Det ska tilläggas att Nikko Stirling kikarsikten är ett märke/fabrikat som jag själv personligen har monterat hundratal av till kunder under årens lopp som aktiv inom jakt & skytte branschen, ett flertal av deras kikarsiktes modeller sitter dessutom monterade på mina egna vapen sedan flera år tillbaka!

-Vad jag kan säga om Nikko Stirling kortfattat är att de ligger mycket bra till jämfört mot andra märken/fabrikat i denna prisklass, de är minst sagt mycket prisvärda kikarsikten och jag själv har ännu inte behövt avstå ett skott på grund av att inte kikarsiktet räcker till!

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se