Luftgevär Vortex Gas Pistong

Till skillnad mot andra konkurrenter till Hatsan så tillverkas och utvecklas Hatsan Vortex gas pistonger av Hatsan själva.

Hatsan Vortex gas pistonger använder sig av vanlig luft i sina gas pistonger istället för någon annan typ av gas, detta gör det mycket enklare att själv kunna ställa in önskvärt tryck i gas pistongen.

Dels finns det luftgevär som har gas pistongen färdigmonterad i från fabrik, sen finns Hatsan Vortex gas pistong tillgänglig till följande av sina gevärs modeller!

Type 1    : Mod 55-60-70-75-80-85-88-90-95-99 (max 150bar).

Type 2    : Mod 125-125TH-125Sniper-Mod 135-Torpedo 150-150TH-155 (max 150bar).

Type 3   : Mod Striker 1000S-1000X-Edge (max 150bar).

Type 4  : Dominator Under spänn arms-serien (max 150bar).

Type 5  : Torpedo 100X-105X Under spänn arms-serien (max 150bar).

Type 6  : Mod 25, SuperCharger och SuperTact (max 100bar).


Fördelarna med Vortex Gas pistong i luftvapen!

-Luftvapnet kan förbli i uppspänt läge under längre perioder utan att orsaka skador på geväret eller på en traditionell fjäder!

-En gas pistong producerar en mer jämn stabil och konsekvent kraft, skott efter skott, gentemot ett fjäderdrivet vapen!

-Gas pistongen eliminerar de flesta vibrationer och svängningar som annars förekommer i fjäderdrivna luftvapen, du har ett mycket snabbare förlopp från det att du kramar avtryckaren och fram till dess att kulan lämnar loppet.

-Livslängden på ett luftvapen med en gas pistong är längre än på fjäderdrivna luftvapen, där finns ingen risk för att fjädern blir utmattad eller risk för ett fjäderbrott, färre rörliga delar resulterar i ett mer effektivt och tillförlitligt vapen.

-Vortex gas pistonger ger en högre samt mera stabila hastigheter under sin livslängd när man jämför dem mot fjäderdrivna vapen, fjädrar blir svagare med tiden samt tappar hastighet, detta sker ej med en gas pistong.

-Gas pistonger ger ett jämnare och tystare skytte jämfört mot fjäderdrivna vapen samt när man spänner upp vapnet så går det smidigare, dessutom är alla fjäderfriktions ljud helt eliminerade med en gas pistong i sitt vapen.

Hatsan Vortex Gas pistonger finns i 2 olika utföranden antingen 10joule eller i Original (Full fart) utförande.

Viktigt! Invändiga förändringar skall enbart utföras av behörig person. Byte av fjäder eller ökat tryck i en gas pistong kan göra att luftvapnet blir licenspliktigt.

Ett licensfritt vapen som modifierats bör kontrolleras genom en kronograf så att effekten inte överstiger maximalt tillåten gräns (max 10Joule, mätt 4meter från pipan)

Gas pistongen är inställd på att antingen leverera full fart eller max 10joule,max tryck 135bar (1958psi) när du får den levererad till dig, beroende på vilken modell du väljer, viktigt att tänka på om du väljer en gas pistong med (full fart) original är att efter ett montage av denna gas pistongen blir ditt vapen licenspliktigt, men går att ställa in till önskad effekt med hjälp av fyllnippel och PCP-Pump ( extra tillbehör).
 

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, luftgevär, luftpistol, pcp, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Nikko stirling, Walther, Umarex, Tasco, Geco, Redfield, GPO,  Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Mora, Benchmade, Helle, Buck Expert, Browning, Norica, Evelox, Browning, Hämmerli, Perfecta, Ruger, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, RWS, Norma, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se