KRAL PCP Gevär

-Här har ni, vad jag tror kommer att bli... 

Ett av Sveriges blivande mest populära luftvapen fabrikat!

Otroligt prisvärda luftvapen, med en modern och väldigt tilltalande design.

Mycket fin, hög kvalité på Kral´s vapen!

Det är inte lätt att se eller förstå kvalitén på deras luftvapen genom en bild på en skärm, men de som varit på plats hos oss i butiken de förstår bättre när de väl ser produkterna i verkligheten vilken klass deras vapen håller, trots den låga prisbilden!

Jag kommer att successivt lägga upp alla luftvapen från Kral´s utbud i den takt som de kommer in i lager samt in till Sverige, nu inledningsvis så har vi inte ännu fått in mer än en liten bråkdel av deras utbud, men...  

Det är väldigt mycket på väg in kan jag avslöja!


-KRAL ARMS-

-MADE IN TURKEY

 

Kral Arms har tillverkar högklassiska vapen i över 25 år.

Kral Arms fabrik är på hela 18.000 kvadratmeter och de över 250 anställda tillverkar mestadels PCP- och luftvapen som distribuerar till hela världen.

Kral Arms långsiktiga satsning har gjort att man kan producera bra luftgevär samt vapen till rimliga priser, utan att kompromissa på kvalité och design.

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se