Luftgevär PCP

Åldersgräns för inköp av samtliga luftdrivna vapen jag saluför är 18år!

 

Pneumatiska, tryckluftsdrivna luftvapen, PCP
Är till konstruktionen ganska lika kolsyredrivna vapen, men oftast dimensionerade för ett högre tryck.

Finns huvudsakligen två varianter: pumpvapen som laddas mellan varje skott och reservoargevär (vanligen kallade PCP-vapen -  Pre-Charge Pneumatic) med en luftbehållare som rymmer komprimerad luft för flera skott.
Laddning av vapen med luftbehållare sker med hjälp av en speciell handdriven pump eller från dyktub el. liknande. Trycket varierar mellan ca70-300bar.

 

På plussidan!

 + Rekylfritt, okänslig för låga temperaturer, kan leverera mer energi än kolsyra.

 

På minussidan!

- Kräver tillgång till komprimerad luft alt. pump

Lite intressanta länkar relaterade till Hatsan PCP gevär har du här nedan... 

Gå in på följande länk för att se på ventilbyte på Hatsan BT65, tänk bara på att vapnet blir licenspliktigt efter ett byte samt att detta ska utföras av vapentekniker/vapensmed även om det ser väldigt enkelt ut:         https://www.youtube.com/watch?v=7nrLE2iHW2o

Gå in på följande länk för att se hur man justerar hammarslagfjädern på Hatsan BT65 om man vill ha ut ännu mera kraft från vapnet eller finjustera kraften för extrem precision med hjälp av en kronograf, tänk på att detta ska justeras av behörig person samt att vapnet kommer att kräva vapenlicens efter en justering:        https://www.youtube.com/watch?v=7nrLE2iHW2o

 

Gå in på följande länk för att se hur man justerar hammarslagfjädern på Hatsan AT44 om man vill ha ut ännu mera kraft från vapnet eller finjustera kraften för extrem precision med hjälp av en kronograf, tänk på att detta ska justeras av behörig person samt att vapnet kommer att kräva vapenlicens efter en justering:        https://www.youtube.com/watch?v=QrNgOqfIqLs

 

HÄR NEDAN KAN DU SE 3 OLIKA KALIBERVAL AV LUFTVAPEN, DET ÄR BARA ATT KLICKA PÅ DEN KALIBER AV DEM DU FÖREDRAR SÅ KOMMER DU VIDARE IN PÅ DE OLIKA VAPENMODELLERNA!

DU KAN ÄVEN GÅ IN PÅ KATEGORISKYLTARNA MED VARUMÄRKESNAMN PÅ OM DU HELLRE VILL GÅ IN PÅ SPECIFIKA VARUMÄRKEN, BARA KLICKA PÅ DET VARUMÄRKE/FABRIKAT SOM DU FÖREDRAR!  ( Detta är under uppbyggnad! )

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, luftgevär, luftpistol, pcp, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Nikko stirling, Walther, Umarex, Tasco, Geco, Redfield, GPO,  Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Mora, Benchmade, Helle, Buck Expert, Browning, Norica, Evelox, Browning, Hämmerli, Perfecta, Ruger, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, RWS, Norma, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se