Kaliber 4,5mm Stålrundkulor BB:s (4,42mm)

Rundkulor 4,5mm, (.177), (4,42mm)

 
Under kategorin kaliber 4,5mm finns även rundkulor sk BB:s (vars faktiska diameter är ca 4,42mm).

Dessa är oftast tillverkade av stål och har ett lågt pris per skott.

Vapen som använder rundkulor har ofta stora magasin, skjuter fort och är mycket underhållande att använda sig av.

De vanligaste förekommande luftvapen som använder denna typ av ammunition ( Stålrundkulor ) är främst nya moderna kolsyredrivna luftpistoler, tänk på att ALDRIG använda rundkulor av bly till moderna luftvapen, de fastnar i loppet på vapnet!

 En rund kula roterar inte på samma sätt som en cylindrisk diabol kula, därför har en diabol kula en stabilare kulbana och generellt sett även då en bättre precision.

 Var alltid extra uppmärksam mot rikoschetter hos rundkulor.

 Använd alltid skyddsglasögon!

OBS! De luftvapen i vårt sortiment som skjuter rundkulor skall endast laddas med stålrundkulor i kaliber 4,5mm (4,42mm). 
Aldrig blykulor!

 

Välkända tillverkare på det sortiment vi tillhandahåller från Daisy, Walther, Umarex, Heckler&Koch

 

 

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se