Kontakt
JagaMera
Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen 87
29495 SÖLVESBORG
SVERIGE

E-post: info@jagamera.se
Telefon: 0763906876
  • Sveriges största utbud på luftvapen
  • Ständigt växande sortiment
  • Allt för en lyckad jakt

JSB Luftvapenammunition

Helt nytt fabrikat & märke på väg upp här inne, knappast helt okänt i luftvapen sammanhang, många kunder är det som frågat efter just detta sortimentet...    

Nu kommer det upp här inne!

Nedan kan du välja på att söka efter JSB ammunition antingen på seriemodell eller söka på din kaliber!  

Du finner både överdimensionerade samt även underdimensionerade luftvapen diaboler till ditt luftvapen här inne!

Är man osäker på vad/vilken storlek som passar just ditt luftvapen bäst...

Det finns i sortimentet ammunitionsaskar (Testammunition) som du kan använda dig av för att klargöra vilken kaliber som passar optimalt till just ditt luftvapen, de innehåller ett mindre antal kulor av ett flertal olika kalibrar, vikter, utformning.

Några frågor, mejla mig eller slå en signal...

      JSB   Världens bästa diaboler!

Den viktigaste faktorn för att ge en riktigt bra precision hos luftvapen är valet av ammunitionen. Det spelar ingen roll hur bra/dyrt vapen man har, laddar man med fel diaboler kommer precisionen aldrig att bli riktigt bra. Detta är minst lika viktigt även för enklare luftvapen. Hittar man rätt form, storlek och vikt, krymper inte sällan en medioker träffbild radikalt. Man löser 9 av 10 fall med precisionsproblem hos luftvapen, bara genom att byta ammunition -i de flesta fall till någon diabol från JSB.

JSB är att räkna in som världens främsta tillverkare av diaboler för luftvapen. De flesta som tävlar i någon av långhålls grenarna inom luftvapen använder idag någon modell från den tjeckiska tillverkaren. Under Field Target World Championship i Italien 2011 använde fler än 90% av de tävlande deltagarna ammunition från JSB!

Hemligheten bakom JSB´s framgångar ligger i kvalitén i både materialet och tillverkningsprocessen. Hög kunskap och en unik utformning med flera olika vikter och storlekar gör att man exakt kan matcha diabolen till pipan. JSB anger exakta mått på sina diaboler. T.ex. är 4,49mm, 4,51mm och 4,52mm alla diaboler för vapen i kaliber 4,5mm (.177). Alla pipor är olika stora men de flesta pipor tycks föredra en diabol något större än angiven kaliber. 4,52mm och 5,52mm är därför bland de populäraste storlekarna.Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se