Lockmedel

Det absolut bästa har du här!

Allt samlat under ett & samma tak....  

Lockmedel är inget nytt påfund, från början utvecklades dessa produkter i USA och då främst för dem som jagar mycket med pil & båge där det gäller att dra djuren nära intill sig samt att ej själva bli röjda av väder och vind!

-Om de fungerar undrar kanske du?

Alla de lockmedel som jag saluför här inne är enbart mycket väl beprövade produkter, som jag vet fungerar mycket väl!

De ständigt återkommande kunderna som köper av dessa produkterna de tvivlar ej mera!

 De vet & som sagt, återkommer för att fylla på eller för att testa av de nya produkterna!

Kombinerar du dessutom lockmedel ihop med doftdöljare/luktdödare produkter så har du alla fördelar på din sida vid all jakt, djurens luktsinne är bland deras skarpaste utrustning de har!

För de som håller på med åteljakt på vildsvin så finns här minst sagt ett rikligt utbud av lockmedels produkter, desto mer intressant du kan bygga upp din åtel för vildsvinen ju mer djur drar den till sig!

Du finner mycket effektiva Lockmedel/Mineraltillskott/Tjära/Saltstenar mm. för ett heltäckande behov här inne!

Utbudet av lockmedel här inne täcker in följande viltslag:   Allt klövvilt, Älg, Kronhjort, Dovhjort, Rådjur, Vildsvin.

Du finner även effektiva lockmedelsprodukter till våra Svenska predatorer som Björn, Varg, Räv, Lo, Grävling.

I nedanstående produktkategorier finner du bland de bästa förekommande lockmedel som går att få från några av följande tillverkare!

-Araceae, är ett Svensktillverkat lockmedel som i sig är unikt på marknaden, utbudet från dem är så pass omfattande att de har fått en alldeles egen kategori här inne!

-Buck Expert, är ett kanadensiskt världsledande företag som specialiserat sig på att ta fram just lockmedel för alla viltslag!

-Primos, är ett mycket välkänt amerikanskt företag inom jakttillbehörsbranschen kanske mest kända för sin tillverkning av lockpipor, benstöd mm.

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, luftgevär, luftpistol, pcp, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Nikko stirling, Walther, Umarex, Tasco, Geco, Redfield, GPO,  Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Mora, Benchmade, Helle, Buck Expert, Browning, Norica, Evelox, Browning, Hämmerli, Perfecta, Ruger, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, RWS, Norma, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se