VISAR 1-24 (36)1 2 Sista 100 per sida

Bulvaner

Lite info och fakta som jag vill dela med mig av till er kommer här!

Jag har valt att saluföra gåsbulvaner från olika märken, fabrikat!

Ett av  dem är GREENHEAD GEAR, jag är själv en inbiten gås jägare sedan många år tillbaka & använder mig själv av dem, det finns andra fabrikat på marknaden med lägre priser på, men vill man ha resultat av sin gås jakt är det dessa som jag har i mitt sortiment man ska använda sig av!

NRA FUD bulvanerna är rena fotografiska kopior 3-D kopior av div. fåglar, mer naturtrogna hittar man knappast, de har funnits och använts i USA under många år nu, och de har många praktiska fördelar, dels så är de mycket behändiga att handskas med de tar ingen plats, låg vikt de väger inte mycket, UV reflekterande som lurar fågelns öga,  bulvanens kroppsställning kan enkelt justeras vilket gör att du kan skapa ett oregelbundet naturtrognare mönster.
De kan användas både på land med fastsättning i marken, och i vatten med avtagbart ankare (ingår). NRA FUD bulvanerna är även mycket prisvärda fågelbulvaner, räkna på styckes priset så förstår du snabbt varför!

Det finns dessutom inga bulvaner som är så smidiga att transportera, du hänger dem helt enkelt i bältet!

SLAMMER SOCKS är till för att förstärka upp en bulvanbild & ge mer liv & rörelse till din bulvanbild, vilket dessa verkligen gör på ett mycket effektivt sätt, riktigt bra bulvaner! Dessa är svåra att hitta i Sverige, men jag har dem...

 Detta är den nya generationen bulvaner...  När du börjar använda dem så kommer du snabbt att inse alla dess fördelar!Kort & Gott...    Riktigt BRA utrustning...

  Mvh // Håkan Olofsson...
Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se