Spypoint

Spypoint är en kanadensisk produkt och är relativt ny på marknaden.

Men det förhindrade inte Spypoint att få till riktigt bra recensioner i tester på kameror i USA, där de har varit  testvinnare under våren 2010 samt även i ett test i en stor tysk jakttidning.

Spypoint levererar åtelkameror i absolut bästa kvalitet.

Kameran har verkliga gummipackningar och allt skruvas ihop.

 Praktiskt taget alla andra märken av åtelkameror på marknaden är limmade.

Skillnaden av detta blir att Spypoint åtelkameror inte har läckage eller sprickor över tiden.

Ett annat exempel på deras fina kvalité är de elektroniska komponenterna som används.

Spypoint
 använder endast komponenter som är lämpliga för drift i kalla och fuktiga miljöer.

 Detta innebär att en Spypoint åtelkamera fortsätter att fungera även om det är väldigt kallt.

För inspelningar i de nordligaste regionerna, är det oftast en åtelkamera från Spypoint som används.


Spypoint kännetecknas främst av en mycket enkel och okomplicerad användarmeny, de är väldigt användarvänliga.

 Åtelkamerorna reagerar mycket snabbt på rörelservakten och bildupptagningsfunktionen.

Spypoint´s kameror erbjuder de bästa möjliga bilderna på marknaden.

 De uppnår sin framgång med hjälp av optisk kvalitet som matchar deras elektronstruktur.

Med andra ord, de använder exempelvis 5MP lins på 5MP kameror.

Många åtelkamera tillverkare erbjuder en 5MP, men med en lägre kvalitet på linsen och steg upplösning med programvaru interpolation.

 Detta gör det mycket svårt att zooma in och förstora bilder utan distorsion.

SPYPOINT IR lysdioder är med ett varierande antal lysdioder, LED vinklar 10 °, 25 ° och 40 ° som skapar klarare och bredare ljus.

Många av spypoint´s konkurrenter tillverkar sina kameror med endast 10 ° LED.

Spypoint´s kamera hus är mycket robust byggda och har använt några av de bästa elektroniska och plastkomponenter som finns på marknaden idag, så att de kan leverera en jämn och hög kvalitet.

 Dagbilderna som spypoint kamerorna tar tillhör några av de bästa på marknaden.

 Med de nya åtelkamerorna typ IR-9 och Force-10  förbättras IR-belysning och överträffas endast av Rexconcy, vilket är en betydligt mycket dyrare kamera. 

Spypoint vilt kameror är utformade för att fungera i kallt väder, särskilt i kombination med ett uppladdningsbart litiumbatteri eller 12 volt kit, vilket är mindre påverkbart av kyla.

Och så har Spypoint ett av de största tillbehörs programmen för sina vilt kameror. B.la fås ett större urval av uppladdningsbara batterier, som också kan kopplas till solceller.

Detta säkerställer konstant batterikapacitet till vilt kameran, som också hjälper de jägare som har mycket långt till deras jaktmarker, eller de kunder som kommer att använda den för att övervaka sin egendom.

Enkelt sagt -En Spypoint åtelkamera är det bästa valet där pris och kvalité matchas!

Samtliga Spypoint åtelkameror är framtagna och utvecklade i kanada samt även funktionstestade!

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Moultrie, Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Eka, Buck Expert, Browning, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se