ÅTELKAMERA ÖVERVAKNINGSKAMERA

8500_jk-20-sg562-6

Köp din åtelkamera/Övervakningskamera här

jagamera.se har ett brett sortiment att välja ur när du ska köpa en åtelkamera/övervakningskamera. Du gör din beställning enkelt och smidigt samt mycket säkert på sidan t.ex. mot en avgiftsfri 14-dagars faktura och får varorna levererade snabbt och smidigt.

En åtelkamera ger dig en helt oslagbar inblick i vad du har för aktivitet vid din åtelplats, samt viktigast av allt, när kommer vildsvinen på besök vid åtelplatsen

Du kan välja din åtelkamera från 5 olika tillverkare hos mig. Nedan följer en lista över vilka samt vilka modeller vi har från respektive märke:

-Uovision  535 Panda MMS/GPRS- SMS - styrd, Åtelkamera/Övervakningskamera.

-Spypoint  Force-10 Blue LED

-Bushnell  Throphy cam 3-5-8 Mpl HD, Throphy HD Cam Max, X8-Trail Cam, Throphy Cam Essential, mfl.

-Gyttorp  Minicam 2, Cold IR 2

-Primos  Proof Cam 01 HD Low Glow LEDS, Proof Cam 03 HD Black Out LEDS

UOvision samt Bushnell är de enda märkena/fabrikaten som vi erbjuder med SMS/MMS funktion i, anledningen är enkel, de är bland de bättre/bästa på marknaden.

Du kommer att finna alla typer och varianter av åtelkameror i mitt sortiment, åtelkameror med Black-Led funktioner (Helt osynliga för ögat) dessa brukar vara de som är mest efterfrågade som övervakningskameror, samt åtelkameror med röd IR-funktion i samt även SMS/GPRS styrda åtelkameror/övervakningskameror.

Du finner även åtelkameror med lite färre funktioner i samt med en lägre prislapp på, samt de lite mer avancerade modellerna med en lite högre prislapp på.

Jag som driver butiken har en lång erfarenhet av olika åtelkameror, så har du en fråga så har jag garanterat svaret till dig!

Något som kännetecknar sortimentet av åtelkamerorna/övervakningskamerorna här inne är att de kommer från välkända ledande tillverkare och att samtliga kameror har en mycket hög, god kvalité trots en låg prislapp, detta är en trygghet för dig som kund, samt en fördel för mig att saluföra, då reklamationer är högst ovanliga!

Vad man dock bör tänka på är att oavsett märke och fabrikat på åtelkameran så är en åtelkameras största fiende, akilleshäl alltid fukt, detta finns det dock tillbehör för att effektivt motverka i sortimentet!
 


 

Välkommen till JagaMera, Skogshagens Jakt&Skytte - ditt "naturliga" val på nätet! Jagamera.se är en komplett leverantör av jaktutrustning som vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, foderautomater, åtelkameror, åtelbelysning, luftvapen, luftgevär, luftpistol, pcp, jaktknivar, och kikarsikten!

Vi har ett av Sveriges största utbud på luftvapen! Soft airgun, pilbåge, Paintball produkter finner du under kategorin FRITIDSPRODUKTER, vilket vi även har ett mycket stort utbud på! Här finns allt du behöver för din jakt och fritid.

Vi säljer jakttillbehör från ledande tillverkare samt leverantörer som Gyttorp, Hoppe´s, Primos, Nikko stirling, Walther, Umarex, Tasco, Geco, Redfield, GPO,  Leupold, Bushnell, Avery, Greenhead Gear, Tanglefree, Mora, Benchmade, Helle, Buck Expert, Browning, Norica, Evelox, Browning, Hämmerli, Perfecta, Ruger, Hatsan, Crosman, Daisy, JSB, RWS, Norma, Z-Aim och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

En ytterligare trygghet för dig som kund hos mig är att du gör ditt köp av någon som har stor erfarenhet och kunskap om just jakt & skytte tillbehör och de produkter som saluförs. Butiken befinner sig fortfarande i en uppstartsfas och sortimentet är ständigt växande!

Jaktutrustning och Jakttillbehör i vår Jaktbutik på nätet

JagaMera´s jaktbutik på nätet erbjuder dig allt för en lyckad jakt - vi har ett mycket stort sortiment av jaktutrustning och jakttillbehör som du kan köpa online direkt i vår webbshop. Bland vår jägarutrustning och våra jakttillbehör hittar du endast kvalitetsprodukter från kända leverantörer inom jakt och fritid. Handla jaktutrustning och jakttillbehör på nätet hos Jagamera.se!

En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från! Handla mycket enkelt & framförallt riktigt säkert mot faktura, nu erbjuder vi dig dessutom kostnadsfria fakturor genom Klarna! En tjänst som de allra flesta butiker annars plockar ut en avgift för! Det är även möjligt att välja delbetalning om man så vill, dela upp din betalning på upp till 24 månader!

Den lilla butiken, med det stora utbudet på nätet! Ditt NATURLIGA val på nätet....
www.jagamera.se