Produkter

Varukorg

Kontakt

JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen
87
29495 SÖLVESBORG
SVERIGE
E-post:
Webb: www.jagamera.se
Telefon: 0763906876

Nyhetsbrev

Information

Om butiken

Bilden ovan på mig är ifrån en av förra årets gåsjakter! En riktigt rolig jaktform! Det blev 30 gäss den dagen.... Lite info om min butik.

Butiken är relativt nystartad, kan man kanske inte tro om man ser utbudet...   De produkter jag tänker saluföra kommer att vara bra kvalitativa produkter, med bra priser på, saknar du något? Tveka inte att höra av dig till mig, kan ordna hem det mesta...Vem är jag, som du handlar av då?

Håkan Olofsson heter jag...

Bor och jagar i Sölvesborg, Blekinge! Jaktbutik/Näthandel är inget nytt för mig, men nu är det helt i min egen regi! Kom på det lite fyndiga namnet JagaMera då jag tycker det är ett passande namn till min butik, lägg det på minnet du kommer att få se/höra det betydligt Mera framöver!


Jag har ALLTID haft ett brinnande intresse av skytte och jakt ända sedan barnsben, det startade i hembygdsgården med luftgevärs skytte när man var i 7-8 års åldern (innan dess var det slangbellan som gällde...) fanns ju inte så roliga prylar att få tag på som det gör idag, för att övergå i fältskytte, följt av ungdomshemvärnet, därefter militärtjänst, sedan blev det jakt och lerduveskytte som blev min hobby/fritidssysselsättning! Är en flitig utövare av lerduveskytte, är jouransvarig skjutledare på en skytteförening samt lagledare inom Trap-sektionen där sedan flera år tillbaka! Är även en aktiv jägare sedan många år tillbaka, har för närvarande 3 jaktlag igång lokalt på orten där jag bor, jag har även ett stort kontaktnät av jägare runtomkring i landet, många känner säkert igen mig, kanske rent av har handlat av mig tidigare ifrån olika jaktmässor, vilket kanske inte är så konstigt då min senaste anställning var på en lokal jaktbutik i Karlshamn (inga namn nämnda), startar nu upp i egen regi! För mig handlar det inte om att göra så mycket pengar som möjligt på allt, eller att sälja saker med dålig usel kvalité på,  jag håller på med detta för att det är mitt intresse och att jag tycker detta är kul, och kunskap inom området finns det gott om här... ! Så genom att handla era jakt tillbehör av mig kan ni vara säkra på att ni får bra kvalitativa jakt-tillbehör till bra priser, saknar ni något i mitt utbud? Hör av er till mig, det jag inte har inne på webb-butiken det kan jag med stor sannolikhet ordna hem till er! Saluför tex. hela gyttorps utbud men kan ej lagerföra allt nu i början, ni som väljer att handla av mig ger även ert stöd till en liten lokal nystartad butik! Vi ses kanske på någon jaktmässa där ute så småningom?


Med Jaktliga Skyttehälsningar!

Håkan Olofsson...


Företagets juridiska namn är:

JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte

Skogshagevägen 87

29495 SÖLVESBORG

Drivs som en enskild firma med organisationsnummer: SE7108223376

Företagets telefontider/öppettider är följande:

Måndagar-Fredagar  10:00-18:00

Lördagar  10:00-14:00

Du når mig på följande Tel.nummer:  0763906876Nyheter

Kampanjerbjudanden!