Produkter

Varukorg

Kontakt

JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen
87
29495 SÖLVESBORG
SVERIGE
E-post:
Webb: www.jagamera.se
Telefon: 0763906876

Nyhetsbrev

Information

Köp- och leveransvillkorKöpvillkor Leveransvillkor inom Sverige


 Leveranstid är normalt 1-3 arbetsdagar om varan ej är lagerslut! Vissa av de produkter vi säljer skickas direkt ut till dig ifrån våra leverantörer det kan då innebära att du får 2 försändelser till dig, men du betalar ALLTID enbart en fraktkostnad oavsett antal varor du vill beställa av oss! ( För närvarande är frakten fastställd till en fast summa på 89 kronor oavsett hur lite eller mycket du beställer av mig ) Beställningar som inkommer fredag eftermiddag och på helger behandlas normalt på följande vardag. Vi samarbetar med DHL för snabba och säkra leveranser. Vi tar dock ej ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Vi eftersträvar alltid att få iväg din beställning så fort det bara går för en så minimal väntetid som möjligt för dig som kund!

Vill du ha din beställning levererad direkt till din bostadsadress så går detta att ombesörja mot en extra avgift, ta kontakt med oss så tittar vi på det!


Frakt- och betalningsmöjligheter

När du beställer varor på vår Internetbutik kan du välja att betala med bank / betalkort, förskottsbetalning går även bra (någon dags extra leveranstid på detta alternativet får man dock räkna med!) eller mot avgiftsfri fakturatjänst med förmånlig delbetalning som ett alternativ om man så vill genom klarna, detta är ett mycket populärt betalsätt hos oss!

En fakturabetalning innebär att köparen lånar pengar för att betala en vara, tills dess att varan är betald. Om du väljer faktura som betalning görs därför en kreditupplysning på ditt personnummer, för att kontrollera din kreditvärdighet. Du får direkt svar på om ditt köp beviljas eller ej. Ett nekande besked kan bero på flera saker och står utanför shoppens kontroll. Du kan då alltid välja ett annat betalningssätt för att betala dina produkter.
Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägerier.
Betalningsavgifter:

Swish Inbetalning
gör du till detta Nummer: 
123 079 25 80  Glöm ej att skriva in ditt namn samt ordernummer i meddelande till oss! Avgiftsfri tjänst!

Kortbetalning:
   0:-

Förskottsinbetalning:    0:-  Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr.  121-6605      ( Räkna med någon dags extra leveranstid med detta alternativet ). 

Faktura:   0:-  -Dina varor levereras med en 14 dagars faktura

Vi försöker alltid få iväg din beställning så fort det bara går!!!

Förskottsinbetalning gör du till vårt BankGiro 121-6605 "märk" insättningen med ditt namn samt gärna ditt ordernummer, tänk bara på att det kan ta någon extra dags leveranstid med detta alternativet, informationsmejl skickas ut till dig om detta!


Delbetala från 50 kr/mån!
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje
månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem
dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta
gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto.
Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
  • En administrativ avgift om 29 kr, oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gångVid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är
uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket
motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr.
Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr.
Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär
att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på
kreditupplysningen per post.Har du några ytterligare frågor eller funderingar om fakturering, är du välkommen att ringa till Klarna på 08- 120 120 00Tänk på att lämna era adressuppgifter med ett aktivt mobiltelefonnummer, detta möjliggör för oss att kunna skicka ut SMS-Aviseringar till er, en tjänst som många kunder uppskattar!Följande villkor reglerar förhållandet mellan JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte och dig när du handlar från vår Internetbutik.


Köp

Du måste vara minst 18 år för att handla på vår Internetbutik. Men du som är under 18 behöver inte oroa dig, be bara målsman att utföra beställningen åt dig så är det helt ok.

Priser

Alla priser är inklusive moms 25%. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga prissättningar inne i webb-shoppen.

Vi betalar ej ut någon form av ersättning/kompensation för ev. väntetid på att få en vara levererad, eller om varan/produkten har utgått ur sortimentet från någon av våra leverantörer!

En lagd beställning hos oss är aktiv fram tills dess att kunden tar kontakt med oss och vill annullera/makulera sin beställning!Garantier

Vi lämnar ett års garanti på alla våra produkter, garantin omfattar ej handhavandefel med produkten eller normala förslitningsskador. Tänk på att alltid spara ditt kassakvitto som alltid medföljer, ditt kassakvitto är att betrakta som en värdehandling och ett måste vid eventuella garantiåtaganden dels för att du ska kunna styrka att varan är inköpt ifrån vår butik samt att kunna styrka att garantitiden gäller! Det åligger på kunden att tillhandahålla ett giltigt kvitto som styrker att varan är inköpt samt omfattas av garanti från oss!

14 dagars ångerrätt

Du har full returrätt inom 14 dagar efter mottagandet (gäller ej på special beställningar t.ex. varor som ej ingår i ordinarie sortiment, måttbeställda produkter samt kundanpassade produkter). Vid en retur till oss måste du ta kontakt med oss och invänta svar så att det ej uppstår fel vid returfrakten till oss! Varor som returneras måste vara i ett väsentligt oförändrat skick dvs. attoriginal emballage EJ är brutna och de skall emballeras så att de inte skadas under tillbaka transport. Du måste själv stå för fraktkostnad och transportrisk vid en ev. retur till oss. På det belopp som ska återbetalas har säljaren rätt att dra av en summa
motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga
värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att kunden har
hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att
fastställa dess egenskaper eller funktion.

Reklamationer

Om varan/försändelsen är skadad när ni hämtar ut den på ert utlämningsställe skall detta omedelbart tas upp med utlämningsstället och en skadeanmälan skickas in om detta!
Om vi har skickat fel saker, eller om varan är skadad, skall ni även kontakta oss så snart som möjligt per e-post info@jagamera.se eller per telefon 0763906876 

Ej uthämtade/utlösta paket

Vi debiterar en avgift på upp till 500 kronor för att täcka våra kostnader för ej uthämtade/utlösta paket, avgiften kan variera beroende på våra utgifter/arbetskostnader med just din beställning!Dina personuppgifter

För att ge dig bästa möjliga service behöver vi ditt namn, postadress,
telefonnummer och e-mejladress. Du som vill betala mot faktura måste
uppge ditt personnummer tänk på att vid fakturabeställning kan vi/får vi endast skicka ut leverans till den adress du är folkbokförd på, detta är ett skydd emot bedrägeriförsök mot företaget! JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte  ansvarar för all hantering av dina personuppgifter och kommer under inga omständigheter att lämnas ut till tredje person. Att lämna ut sitt personnummer är idag inget risktagande för dig som konsument eftersom alla personnummer idag är en offentlig  handling!

Förändrade villkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren utan varsel. Det är villkoren vid tidpunkten för din beställning som gäller. Force MajeureJagaMera Skogshagens Jakt & Skytte befriar sig från påföljder
och förpliktelser i händelser av krig, naturkatastrof, konflikter på
arbetsmarknaden, myndigheters beslut, olyckshändelser och ändrad
lagstiftning samt liknande händelser som ligger utanför vår kontroll och
som påverkar våra ingångna avtal och utfästa förpliktelser på vår
Internetsida.Övrigt

Det juridiska namnet är: JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte. Organisationsnumret är SE710822337601. Företaget har sitt säte i SÖLVESBORG/BLEKINGE.
 
Nyheter

Kampanjerbjudanden!