Produkter

Varukorg

Kontakt

JagaMera Skogshagens Jakt & Skytte
Skogshagevägen
87
29495 SÖLVESBORG
SVERIGE
E-post:
Webb: www.jagamera.se
Telefon: 0763906876

Nyhetsbrev

Information

Bulvaner

Lite info och fakta som jag vill dela med mig av till er kommer här!

Jag har valt att saluföra gåsbulvaner från olika märken, fabrikat!

Ett av  dem är GREENHEAD GEAR, jag är själv en inbiten gås jägare sedan många år tillbaka & använder mig själv av dem, det finns andra fabrikat på marknaden med lägre priser på, men vill man ha resultat av sin gås jakt är det dessa som jag har i mitt sortiment man ska använda sig av!

NRA FUD bulvanerna är rena fotografiska kopior 3-D kopior av div. fåglar, mer naturtrogna hittar man knappast, de har funnits och använts i USA under många år nu, och de har många praktiska fördelar, dels så är de mycket behändiga att handskas med de tar ingen plats, låg vikt de väger inte mycket, UV reflekterande som lurar fågelns öga,  bulvanens kroppsställning kan enkelt justeras vilket gör att du kan skapa ett oregelbundet naturtrognare mönster.
De kan användas både på land med fastsättning i marken, och i vatten med avtagbart ankare (ingår). NRA FUD bulvanerna är även mycket prisvärda fågelbulvaner, räkna på styckes priset så förstår du snabbt varför!

Det finns dessutom inga bulvaner som är så smidiga att transportera, du hänger dem helt enkelt i bältet!

SLAMMER SOCKS är till för att förstärka upp en bulvanbild & ge mer liv & rörelse till din bulvanbild, vilket dessa verkligen gör på ett mycket effektivt sätt, riktigt bra bulvaner! Dessa är svåra att hitta i Sverige, men jag har dem...

 Detta är den nya generationen bulvaner...  När du börjar använda dem så kommer du snabbt att inse alla dess fördelar!Kort & Gott...    Riktigt BRA utrustning...

  Mvh // Håkan Olofsson...
Visar alla produkter